Particulier

Iedereen kent dat gevoel: je wilt van alles, maar hoeveel prettiger, fijner, leuker en sneller zou het wel niet gaan met wat hulp. Eindelijk eens die kast opruimen, misschien wel spullen op marktplaats verkopen, die vakantie boeken of een mooi verjaardagsfeest organiseren. Eigenlijk precies wat ‘Ed, your service!’ biedt: dat extra paar handen, die drijvende kracht of stuwende motor, die fijne behulpzaamheid, die stok achter de deur. Heerlijk!

‘Ed, your service!’ helpt. Bij alles waar u net niet de tijd, de moed, de handigheid of aardigheid in heeft. Bel ‘Ed’, voor hulp bij een boodschap tot een complete verhuizing. Of om gewoon een keer lekker te shoppen voor een nieuwe garderobe.

Onderhoud of verhuur van uw vakantiehuis, een flesje wijn in de koelkast zetten of het regelen van een gastvrouw of kok aan huis? Zo geregeld!

De aanpak van ‘Ed, your service!’ is altijd vriendelijk en persoonlijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een dringend klusje wat zo snel mogelijk moet worden gedaan? Gewoon even bellen: 06-12500663 of mailen: marieke@edyourservice.nl

Want wij zijn ‘Ed, your service!’.