Ondersteuning voor particulieren

Een extra paar handen dat wappert en dat extra paar ogen dat meekijkt. Als professioneel regelneef is Ed Your Service ook particulier inzetbaar. Mijn aanpak is altijd persoonlijk, ondersteunend, behulpzaam en enthousiast.

Door mijn ruime werkervaring weet ik als geen ander dat er dingen kunnen blijven liggen. Zaken waar je tegenop gaat zien als je ze blijft uitstellen. Door Ed Your Service in te schakelen zorg ik dat er niets blijft liggen en alles naar tevredenheid wordt geregeld.

Wat kan Ed Your Service betekenen?

Een greep uit mijn werkzaamheden:

  • Agendabeheer (afspraken maken, een bloemetje regelen, een abonnement opzeggen)
  • Organisatie van een verjaardagsfeest, een jubileum, kraamfeest of een begrafenis.
  • Tussenpersoon tussen leveranciers en consumenten (vaak is het fijner dit aan een ander over te laten).
  • Boodschappen bezorgdienst regelen.
  • Organisatie en onderhoud van je vakantiehuis of Airbnb
  • Facilitaire zaken rondom het huis (tuinman, loodgieter, interieur verzorging)

 

Een dienst van Ed Your Service uitgelicht:

Senioren ondersteuning

Ik ben dat extra paar ogen (en handen) die zorgt dat het aan jouw ouder(s) aan niets ontbreekt. Wanneer kinderen buiten Zeeland gaan wonen en hun ouders, die in Zeeland blijven wonen, ouder worden is dat een extra zorg.

Elke week naar Zeeland rijden is helaas niet altijd een optie.

Ed Your Service biedt daarom ondersteuning voor senioren en houdt dat welbekende oogje in het zeil, zodat je die zorg niet langer hebt. Een wandeling, een bezoekje, een boodschap halen (samen) of uitleg geven om de videobellen? Ed Your Service neemt dit met liefde voor haar rekening.

Ed Your Service!

“Als mensen-mens doe ik mijn werk met passie! Ik ondersteun jullie dan ook graag en met veel enthousiasme.” Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.