Zakelijke ondersteuning

Ed Your Service biedt zakelijke ondersteuning op maat. Altijd professioneel, flexibel inzetbaar en efficiënt. Bij Ed Your Service sta ik garant voor kwaliteit. Van de organisatie van een zakelijk event tot administratief support of management ondersteuning op afroep.

Door mijn jarenlange werkervaring ken ik de klappen van de welbekende zweep als geen ander!” Door het inzetten van Ed Your Service wordt extra werkdruk voorkomen en worden zaken altijd goed geregeld en georganiseerd.

Ed Your (Business) Service!

"Als professional met veel werkervaring ben ik breed inzetbaar en ondersteun ik jouw business graag!"

Ed Your Service is zakelijk allround en daardoor breed inzetbaar binnen diverse takken van sport! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Een greep uit mijn diensten:

Previous slide
Next slide

Een service uitgelicht

Managementassistentie

Door mijn ervaring kan ik snel schakelen, ben ik flexibel en direct inzetbaar (ook binnen een bestaand team). Denk aan vervanging tijdens zwangerschap, maar ook tijdens een periode waar er meer werkzaamheden (blijven) liggen. 

Als mensen-mens pas ik binnen een bestaand team en kan ik mezelf de werkzaamheden vakkundig eigen maken. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het agendabeheer, de e-mailverwerking en dossiervorming. Maar ook diverse andere taken zoals het organiseren van zakelijke (netwerk)bijeenkomsten.

Breed inzetbaar dus!