Trouwprofessional in Zeeland

Als weddingplanner en ceremoniemeester ben ik in deze periode jullie beste vriendin en steun en toeverlaat. Ik onderhoud alle contacten met de leveranciers, ik vind wat jullie zoeken en luister als het even tegenzit (om dit vervolgnes op te pakken, zodat ik het kan oplossen).

Ik zorg, samen met jullie, dat het jullie dag wordt.
Zonder stress puur genieten van de aanloop naar jullie trouwdag. Dát is wat mijn taak is!

Op jullie trouwdag heb ik altijd 4 paar handen, dat betekent dat ik in de gaten houd dat alles loopt zoals we gepland hebben, maar ook dat ik die tante, die na een paar glazen wijn de microfoon wil pakken om een lied te zingen, afleid.

Ed Your (Wedding) Service!

“Als trouwprofessional denk en droom ik graag met jullie mee om jullie trouwdag één van de mooiste dagen van jullie leven te maken.”

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek en dan vertel ik jullie graag meer over wat ik voor jullie kan betekenen.

Wat kun je van mij verwachten?

Previous slide
Next slide

Een service uitgelicht

Ceremoniemeester voor 1 dag

Geen weddingplanner? Je kunt me ook vragen als ceremoniemeester voor jullie dag. Als ceremoniemeester vlieg je mij een aantal weken voor jullie bruiloft in, zodat jullie niemand binnen jullie familie en vriendenkring deze taak hoeven te geven (en die persoon 100% kan genieten op de dag zelf). Ik lees mezelf in in jullie draaiboek en jullie stellen mij op de hoogte van hoe jullie dag eruit gaat zien.

Op de dag zelf beheer ik het draaiboek en zorg ik dat alles loopt zoals het gepland is, zodat er voor jullie niets anders overblijft dan te genieten. Natuurlijk in de wetenschap dat alles geregeld wordt, wat er ook gebeurt.

Hoe ga ik te werk als weddingplanner?

Ik geloof in persoonlijk contact. Tijdens een adviesgesprek vertellen jullie mij over jullie grote dag en geef ik natuurlijk direct al wat tips, zodat je daarmee aan de slag kunt. Voelen we een klik en kan ik jullie ondersteunen?
Dan maak ik graag een vrijblijvende offerte. Daarna gaan we aan de slag. Ik zorg natuurlijk in eerste instantie dat ik volledig op de hoogte ben van alles wat jullie al gedaan hebben.

“Ik weet straks zelfs de naam van je achternichtje”…

Ik zet daarbij ook graag mijn netwerk van professionals in tijdens jullie zoektocht. Na jarenlange ervaring en samenwerkingen heb ik veel fotografen, bloemisten, stylisten en andere trouwprofessionals binnen mijn netwerk. We bellen, Whatsappen en ontmoeten elkaar talloze keren in de aanloop naar jullie bruiloft en als jullie weddingplanner ont-en verzorg ik jullie volledig, waarbij ik jullie altijd op de hoogte houd van wat ik doe.

Jullie hoeven dus alleen te genieten. Zoals tijdens het proeven van de taart of het kiezen van een bruidsjurk/pak en de ringen.